Velkommen til SJ Salg og Service A/S

SJ Salg og Service A/S er et moderne og dynamisk autoværksted med hjemsted i Brædstrup i moderne lokaler og faciliteter.
Værkstedet er kendetegnet ved høj faglighed og fokus på den gode kundekontakt, der sikres ved at vores mekanikere er tæt på kunden både før, under og efter værkstedsbesøget.
Det er afgørende for os at du som kunde er tryg når du lader os tage hånd om din bil uanset om det er en lille eller stor opgave.
Vi er et alsidigt værksted der reparerer og servicerer alle bilmærker samtidig med at vi har speciale indenfor bilmærkerne VW, Audi, Seat og Skoda. Vi er samtidig et værkstede med fokus på alsidigheden i at kunne servicere både private og erhverv.
Vi lægger stor vægt på kvalitet og effektivitet i reparationen, hvilket sikres af engagerede og veluddannede medarbejdere samtidig med at vi har fokus på de reserve- og servicedele som vi gør brug af både i forhold til pris og kvalitet. Det gør vi bl.a. gennem egen import af reservedele fra Tyskland samt vores samarbejde med landets største grossister indenfor autodele.
SJ Salg og Service A/S er etableret af Søren Jørgensen tilbage i 2005, oprindeligt på en landejendom udenfor Brædstrup. En fantastisk opbakning og kundetilgang betød at selskabet i 2012 flyttede værkstedet til 800 m2 nye moderne lokaler i Brædstrup. Værkstedet er her i dag indrettet med de nyeste faciliteter, systemer og værktøjer.
Kundemassen omfatter i dag et godt mix af private- og erhvervskunder hvor kundemassen er sammensat at et stort antal lokale kunder ligesom mange kunder fra Århus, Horsens, Vejle m.fl. har fundet vej til værkstedet.